Finde noget på hjemmesiden

På alle sider er der nederst i venstre kolonne et søgefelt. Indtast dit søgeord, og tryk på "Søg".

Finder du ikke det du leder efter, er der mulighed for at indtaste flere kriterier hvis du trykker på "Avanceret søgning" på den side der dukker frem.

Leder du efter kontaktoplysninger for et medlem, så gå ind på Medlemslisten (kræver at du er logget ind). Listen kan sorteres efter hver kolonne ved at klikke på kolonneoverskriften (klikkes igen, vendes sorteringsretningen). Indtaster du et medlemsnummer, en del af et fornavn eller af et efternavn i et af felterne over medlemslisten, og trykker på "Udfør", indsnævres listen tilsvarende.

Nederst på venstre side under "Diverse" kan du klikke på Indholdsfortegnelse og få en oversigt over alle siderne på hjemmesiden.