Verdensmesterskab til Fredensborg Roklub

Så kom Fredensborg Roklub igen på verdenskortet, da undertegnede i den forgangne weekend -  nærmere betegnet søndag d. 1. marts var at finde på startlisten til dette års indendørs mesterskab.

Vanen tro bliver disse World Indoor Rowing Championships holdt i Boston, USA i en gigantisk ishockey hal, Boston har ét af Nordamerikas bedste ishockeyhold, og der er plads til en “frygtelig” masse tilskuere, og derfor en øresønderrivende larm med løb hvert 15. minut og et helt vildt engageret publikum.

I år var vejrforholdene meget specielle, da Boston havde fået en forfærdelig masse sne og kulde, så det vanskelig gjorde lidt at komme rundt i byen, og selv havnen var frosset til.

Forholdene i hallen var som altid fine - bortset fra larmen - og min heat lå som et af de første på dagen, så altid rart at få det overstået, selv om det så kræver at man skal lidt tidligt op for få lidt morgenkaffe.

Men der var jo bare at komme i gang og så håbe på det holder, og det gjorde det.

Man bliver aldrig træt af at se, at det man lige har ydet er til en første plads,  tiden samtidig er rigtig god og tilfredsheden over de mange træningstimer, der har båret frugt.

Guld og verdensmesterskab til Merete Boldt fra Fredensborg Roklub, og den sædvanlige hammer og medalje i præmie, og en tid for de 2000 meter 7.49.4, et snit på 1.57.3 i aldersgruppen Women 65 – 69 år HWT.

den udsendte
Merete B